150412

Vad gör jag en vacker dag som denna? Jag sitter inne och lyssnar sönder på låtar från Glee.
Seriöst, det är strålande sol utanför, mina föräldrar jobbar i trädgården, och jag sitter bara inne och ugglar framför datorn. Jag orkar inte ens dra till stallet. Okej, men vad gör jag just nu? Väntar på att min mini-högtalare ska ladda klart. No life. Det är iaf aikido träning ikväll.

Loser Like Me


Kolbra

Min mamma har nu fått en ny medryttarhäst, ett svart gammalt islandshäst sto vid namn Kolbra. Hon är en föredetta ridskolehäst som stod på Edeby Gård förut och jobbade i ridskoleverksamheten. 2011 fick hon dock ett föl och fick mamma ledigt. Nu när hon inte längre går med sitt föl ska mamma och en till tjej sätta igång henne, eftersom hon inte blivit riden på ett tag. Hon ska få ett nytt föl och måste vara i form till det. Mamma har nu fått rida henne i några veckor och det märks verkligen en stor skillnad från första gången hon satt upp på henne. En sak jag tyckte var väldigt rolig var att den första veckan vi hade hand om henne fick vi mjölka ut den mjölk hon bar i sitt juver som egentligen var till hennes föl. Det kändes väldigt konstigt, men det var jätte skönt för henne.
När Kolbra blivit mer riden kommer jag också få hjälpa till mamma med att sätta igång henne, eftersom Zorro snart är för liten.
När vi kommer till Kolans träning måste hon verkligen öva. Hon går högt med huvudet och är väldigt stel. Hon har också väldiga problem med att få med bakbenen i skänkelvikningarna. Hon är också väldigt pigg, ifall man driver på henne extra mycket i tölten kan hon falla över i pass. Hon är också väldigt svår att få och trava, det blir endast några steg och det är väldigt svårt att känna tvåtakten eftersom hon inte har något sväv.

Mormor och morfar

Har spenderat det senaste dygnet hos mormor och morfar. Har varit jätte mysigt. Vi har varit på sydpolen, gått på flera promenader och shoppat.
Jag vet att uppdateringen har varit sämst och jag har känner att jag verkligen behöver skriva av mig.
Sitter iaf just nu och glor på "Bron till Terabitia", unga Josh Hutcherson är urgullig! Jag avgudar verkligen den filmen, såg den så många gånger när jag var liten, blandannat med Angelica.
Zorro ♥

Finaste Johanna

Mössgänget on Twittah

Lycklig tjej ;)

Canon EF 50mm f/1.8 II ❤Tack mamma och pappa!


In school