@home

Är just nu hemma. Fick världens migrän i skolan, så ringde hem. Mår mycket bättre nu! :D har precis laddat ned några låtar till mobilen.


Cafeteria

Är skolan just nu och sliter med att servera mackor till otacksamma 8:or.


New Phone ;)

Idag när pappa kom hem från jobbet hade han med sig min iPhone som kommit på posten. Älskar den sjukt mycket! Är i full sjå med att ladda ned flera appar. ;)


The Weekend

Denna helgen med tjejerna har varit så otroligt rolig! Vi hann titta på två filmer, Mean Girls 2 och Prince of Persia. Båda sjukt bra! Vi spelade oxå en massa tv-spel, Mario and Sonic at the London 2012 Olympic games, Just Dance 3 och Guitar Hero: World Tour. Vi stannade uppe till 2 också. Vi gick och la oss vid typ 12 fast vi kunde inte somna, så vi typ flömma loss. xD Slutade med att vi lekte en konstig variant av mörkerkurragömma. När vi väl försökte sova igen, gick det inte heller. Haha, Johanna fick lite damp på oss andra för att vi var så högljudda. På Söndagen vaknade vi as tidigt. Fast vi låg typ i sängarna och pratade i någon timme. Sedan gick vi upp och körde lite wii. Lite senare mot eftermiddagen så gick vi alla ned till vattnet och fotade, eftersom det var så fint väder. Sedan åkte alla hem.

With the girls

Just nu sitter jag tillsammans med mina underbara vänner My, Ellinor och Johanna. Vi dunkar musik. (Y)
Vi ska ha en sova över kväll uppe på loftet tsm. Tidigare idag flyttade vi upp syrrans tv, wii och dvd-spelare upp hit. Vi kmr stanna Up All Night och droga filmer och musik.

Sen födelsedagspresent...?

Äntligen är min parfym och min ansiktskräm från Mary Kay här! :D Parfymen luktar skit gott!
Till Ellinor: Dina produkter har också kommit, då får dom kanske på lördag. ;)

Drunk


Bara jag som dog lite?

De kan gärna bo på mitt loft! :D

If i'm louder would you see me?

Har softat hela dagen, varit väldigt osocial och bara käkat i mig en massa chips. Det är livet! Nej, men det kändes som jag behövde unna mig lite, för en gång skull.
Har ju varit lite halvhäning under helgen, så vi får se ifall jag tar mig till skolan imorgon.

This song will never be the same again...

Haha, Horan the World? CURLS!

Soft!

Tittar just nu på tv samtidigt som jag käkar chips och dricker juice med extra mycket järn i, skit gott! Är annars inte så pigg, mår just nu skit dåligt, känner mig häning. Är verkligen inte sjuk, utan de är en annan anledning... Aja, whatever.
Var hos lill pollen idag. Red inte, utan tog bara hand om honom eftersom jag varit lite hänging.

Dag 11: Tio saker om dig som ingen vet

Haha, "som ingen vet" kommer nog inte stämma.
1. Jag är en Directioner och Selenator
2. Jag är väldigt osocial på helgerna
3. Jag skriver dagbok
4. Jag har gått på Pingis
5. Jag var med i nummer 6/2010 av tidiningen Häst Magazinet
6. Jag älskar musikstilen elektronika
7. Jag är nattuggla och morgontrött
8. Jag älskar att sjunga, men kan aldrig vara seriös när jag gör det
9. Jag kan käka i mig ton av godis
10. Jag har världens bästa vänner ♥

Dag 10: Dina rädslor

Har typ inte jätte många rädslor, inte vad jag kommer på iaf. De jag kmr på just nu är Skinka och trånga utrymmen. :3

Teenager !

Första dagen som tonåring, och det känns bra! (Y)
Har haft en asgrym dag annars, som spenderades med bästa kompisarna <3 Finns nästan inge bättre än de, älskar de så sjukt mycket! Ja, ni vet vilka ni är <3


xD


Seg uppdatering


Failbild! xD
Jag har inge tid till att uppdatera denna vecka, fyller ju år imorgon så.. Jepp, blir teenager, TAGGA!

Lol

Runt 0:22: Haha, nutte äter gröten med gaffel! XD

Dag 9: Bilder som får dig att le



Inbetweeners dance GO!


Dag 8: Ett ögonblick

Första gången jag provred Zorro, det var magiskt! Tror aldri ja suttit på en bättre häst. ♥

One Thing

'
Såå j*kla bra!

Dag 7: Din favorit mat

Typ plankstek, pizza, skärpmat. xd Sådan e jag!

Happy Birthday! :)


Idag fyller underbaraste Zayn Jawaad Malik år <3 19 år nue! :O #SoSick

Dag 6: Någonting du vill ha

Just nu vill jag ha min iPhone som ska komma på posten.

Fruset

Rocky

Idag gick det ganska bra, Zorro var lagomt pigg och arbetsvillig. För mamma gick det också bra på Rocky. Vi körde lite öppnor, och arbete på volt. Det blev inte så mycket trav eller galopp eftersom det var fruset i paddocken.

Zorro, da racerponny


I'm no beauty queen, i'm just beautiful me ♥

Awesome day idag igen! :D
Vi har fått ganska många nya presentationer idag så det vart spring mellan ämnesrummen. Det var oxå No-prov. Hehe, faila nog ganska hårt på det. Det blir stallet lite senare, mamma hänger med och rider Rocky. Om 1 vecka blir lilla jag tonåring, längtar as mkt! Kommer dock nog inte få så mycket presenter, eftersom jag fick ganska många dyra i julklapp, och det ända jag typ önskar mig är en plattång och lite kläder. Längtar oxå tills min iPhone kommer, har typ väntat i snart 3 veckor.

Dag 5: Din favorit artist

Mina favorit artister/band är helt klart Selena Gomez och One Direction.

3 Days To Go! :D

Lycka asså, One Thing e ute om 3 dagar! :D

Visste ni...?

...Jag bloggar oxå på Moaochmoa.blogg.se tillsammans med min ridkompis. Kolla gärna in. ;)

Dagens ridpass

Bildkälla
Fick underbara Idunn idag, som jag ville! Är tyvärr halvnöjd över ridpasset. Eftersom det var första gången på lektionen var alla hästar ganska pigga och på tårna. Idunn var ganska hetsig, det hände att hon bockade då och då, blev skit arg på henne, men hon blev mycket bättre mot slutet. Det blev ganska mycket skänkelvikning på volt, och öppna på långsidorna. Till en börja gick Idunn ganska mycket på bogarna, och vart tung, men det blev mycket bättre mot slutet. Fick henne ihop samlad och jobbade igenom sidorna, så är hyffsat nöjd. Dock red jag med lite korta stigbyglar, kom inte ned i sadeln så mycket och kunde därför inte komma åt henne så mycket som jag ville. Får fixa det nästa gång. ;)

Next: Stallet

Nu blire Edeby tillsammans med mamma! Tagga. Första lektionen för mig på den nya terminen, undrar vilken häst jag ska få. Är nog lite sugen på Idunn igen, eller Perla. aja, blir nog nöjd med det mesta.

Dag 4: Dina favoritlåtar

Alla låtar från Up All Night albumet.
Up All Night album Medley - One Direction
Wan't U Back - Cher Lloyd
Superhero - Cher Lloyd
Fix a Heart - Demi Lovato
Give Your Heart a Break - Demi Lovato
Har självklart fler favoritlåtar b.l.a alla Selena Gomez låtar.

Underbara killar!


Hahaha, slutet! XD Dööör!

Svar på kommentar

Hej Kattis! :)
Jag fotar ju med min kamera Canon EOS 1100D som är inköpt på Elgiganten för 3333 kr. När jag köpte den då var det specialpris på den för att Elgiganten firade 17 år, den kostar ungefär en tusenlapp till idag.

Dag 3: Dina Favorit tv-program

Mina favorit tv-program är helt klart Heroes, Scrubs och TVD.

Dag 2: Din bästa vän

Jag har ju faktiskt flera bästisar än bara 1. My, Ellinor och Johanna. Mina underbara bitchar. ♥ Johanna är då nog den jag umgås mest med på fritiden, fast just nu är hon i Thailand, och kommer vara där i ca. 1 vecka till. Saknar henne så sjukt mycket, så att det bara gör ont. Dr.kokosnöt och Bäverito 4-Ever!

I Wan't U Back

Bildbrist -.-

I helgen kommer våra kompisar, så jag kommer inte ha någon chans att blogga. Har fixat några tidsinställda inlägg. Måste se till och fota lite såfort det blir lite finare väder, har världens bildbrist.

Käkar Pepparkakor

Okej, jag kanske inte käkar själva pepparkakan, utan mer non stopen på den. Håller också på att pilla hål på mina jeans, smart som man e. Ska nog klippa de till shorts istället, det funkar nämligen inte så bra när man har världens största hål vid knäet, det blir bara obehaligt då.

Ensam hemma!

Elr, nästan iaf. Syrran och jag är hemma tillsammans. Nu blire musik på högsta volym!

Dag 1: Presentation av dig själv

Det är då jag alltså som är Moa, en otroligt flummig tjej på 12 vintrar, men blir tonåring den 18 Januari. Jag tillbringar den mesta delen av min tid i den skola jag går på, tillsammans med mina underbara kompisar. På fritiden brukar jag ägna mig åt mina största intressen, Fotografering, Ridning och Aikido.

Jag rider 3 gånger i veckan, 2 gånger på min underbara medryttarhäst Zorro, och 1 gång på en ridskola vid namn Edeby Gård, med inriktningen islandshästar. Där rider jag tillsammans med min mamma i en vuxengrupp på måndagar. Jag har ridit i snart 4 år, de 2 första åren på en ridskola som ligger lite utanför den staden jag bor i, men jag bytte sedan till Edeby Gård eftersom min mamma gick där. När jag ridit ett år där började jag tillbringa helgerna hos våra grannars hästar, Nökkvi, Frigg och Frej, som mamma och jag sedan blev medryttare på. Jag lärde mig mycket av de hästarna, och knöt band som jag aldrig tidigare haft. Nökkvi var den som stod mig närmast, han var min bästa vän, men tyvärr gick han bort i vintras. Han hade hunnit bli riktigt gammal, men det var ändå inte något som märktes, han var pigg och nekade aldrig till en galopptur i skogen. Tyvärr blev han otroligt rädd av fyrverkerierna som sköts upp i himlen på nyårsafton, och eftersom hans hjärta hade hunnit bli ganska svagt så orkade han inte med det, om somnade då in. Jag sörjer honom än idag, han var min bästa vän, men jag vet att han har det bättre där han är nu.

Nu till mitt fotointresse. Jag har fotat en lång tid, jag började med att gå runt med familjens kompaktkamera på 4 megapixlar och fotade allt från blommor till hästar. När jag sedan fick min första egna mobil började jag också gå runt och fota med den, jag kommer väl ihåg när jag och min bästis sprang runt och gjorde olika photoshoots till böcker vi hade skrivit. Jag uppgraderade mig sedan från mobilkameran till min första egna kompaktkamera, en Canon PowerShot SX230 IS, som var extremt bra, och den lärde jag mig alla grunder på. I September detta år inhandlade jag då sedan min allra första systemkamera, en Canon EOS 1100D. Den är otroligt bra, och jag är jätte nöjd över mitt köp!

Ja, jag håller då också på med Aikido, som är en japansk kampsport. Jag har endast hållt på med det några lektioner, men jag är redan fast! Jag går tillsammans med min familj i en grupp på torsdagar. Jag är stolt graderad till 11 kju, även fast jag bara har kört 5 gånger och även fast reglerna säger att man minst måste ha kört 20 gånger. Min tränare tyckte dock att jag var så duktig att han lät sig gradera mig, och min syrra. Han tyckte att vi hade mycket budo i blodet, men det kan vara för att våra föräldrar har utövat Kendo, som också är en japansk kampsport, fast med svärd. Min mamma var till och med med i den Svenska Kendo landslaget.

11 dagar

Dag 01 – Presentation av dig själv
Dag 02 –  Dina bästa vän
Dag 03 –  Dina favorit tv-program
Dag 04 – Dina favorit låtar
Dag 05 –  Din favorit artist
Dag 06 – Någonting du vill ha
Dag 07 – Din favorit mat
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Bilder som får dig att le
Dag 10 – Dina rädslor
Dag 11 – Dina intressen
Dag 1 – Presentation av dig själv
Dag 2 – Din bästa vän
Dag 3 – Dina favorit tv-program
Dag 4 – Dina favorit låtar
Dag 5 – Din favorit artist
Dag 6 – Någonting du vill ha
Dag 7 – Din favorit mat
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Bilder som får dig att le
Dag 10 – Dina rädslor
Dag 11 – 10 saker om dig som ingen vet

Let's go!

Tell Me a Lie


Tour Medley

ÄLSKA!

Morning has broken...


Nyvaknad är man. Har fått sova riktigt länge, vilket är väldigt skönt. Vaknade inte idag av någon tv-tittande syster eller någon brummande kaffemaskin. Somnade lite sent igår, eftersom jag låg uppe och tittade på 1D på TwitCasting. Fett awesome var de! Ös hela tiden.

Watching 1D Live on TwitCasting

Låter rubriken prata för sig själv! ^^
Vilket ös de är på de grabbarna.

Dagen i stallet


Idag har jag varit i stallet tillsammans med min kompis Moa. Det var jätte roligt, men oxå blåsigt. Vi hade först tänkt rida någon väg som ledde ut på åkrarna, men eftersom det är så öppet på en åker, och det blåste så mycket, tog vi en tur i skogen istället. Blev lite klättring och tempo, vilket gillas.
Nu blire Heroes tillsammans med da family. Taagga! (Y) Vi ska precis påbörja säsong 2.

Bloggen Under Renovering!

Det kommer se lite konstigt ut här på ett tag, håller nämligen på att renoverar bloggen, börjar om helt enkelt. Håller på att testa mig fram lite på hur dess utseende kommer se ut i framtiden.